Mediapinta Oy
ISBN: 978-952-81-1549-6ISBN: 978-952-81-1550-2ISBN: 978-952-81-1552-6ISBN: 978-952-81-1554-0ISBN: 978-952-81-1545-8ISBN: 978-952-81-1541-0ISBN: 978-952-81-1536-6
PL 1001, 33201 Tampere • 03 225 9600 tai +358 400 607 933 •
ISBN: 952-464-083-X

952-464-083-X

liimanid., pehmeäk.

Sivuja: 128 siv.

Hinta: 15,00 €
(Sisältää toimituskulut Suomeen)


Lisää kirja ostoskoriin
Kovakantinen:

952-464-084-8

liimanid., kovak.

Sivuja: 128

Hinta: 21,00 €
(Sisältää toimituskulut Suomeen)


Lisää kovakantinen kirja ostoskoriin


Kerro kirjasta kaverille
Oma sähköpostiosoitteeni

Kaverin sähköpostiosoite

No nyt nappas! Kalaruokia

Timo Nygrén

No nyt nappas! Kalaruokia Sandre au Champagnesta Sutin kutusärkeen. Timo Nygrénin kolmas kalakeittokirja tamperelaiseen malliin.
Kirjan kokoamiseen ovat osallistuneet entiset ja nykyiset tamperelaiset - parhaat keittiömestarit, taiteilijat, poliitikot, urheilijat ja tavalliset kaupunkilaiset, Ransu-koirasta Maisteri Simo Frangéniin.
Keittokirjan reseptikokoelma on laaja, ja kaikentasoiset kokit löytävät varmasti taidoilleen sopivia ohjeita. Kaikkia reseptejä ei ole laadittu ihan otsa kurtussa, mutta “niistä tulee nim maan syätävän hyvää”! Takuulla, sano Tampereen likka!